ELAZIĞ / MERKEZ - Şehit Fethi Murat İlkokulu

Acil Durumlarda...

Okulda zaman zaman, acil bir durumda, deprem esnasında ve sonrasında neler yapılacağını ve nasıl davranılacağını öğrenmek, acil çıkış kapılarını tanımak, toplanma yerlerini ve buralarda neler yapılması ve nasıl davranılması gerektiğini kavramak amaçları ile Bina Boşaltma ve Deprem Tatbikatları yapılır. Tatbikatlara tüm öğrenci öğretmen-çalışanlar ve o anda Okulda bulunan tüm ziyaretçiler katılmak zorundadır. Tatbikatların nasıl olacağı ve tatbikatlar esnasında neler yapılacağı hakkında öğrencilere önceden bilgi verilir. Tüm öğrenciler, kendi can güvenlikleri açısından, her öğretim yılı başında dersliklerde ve koridorlarda bulunan "Tahliye Talimatlarını" okumak, acil çıkış kapılarını ve toplanma yerlerini öğrenmekle yükümlüdürler.

Yayın: 29.02.2020 - Güncelleme: 29.02.2020 20:40 - Görüntülenme: 5933