ELAZIĞ / MERKEZ - Şehit Fethi Murat İlkokulu

Şehit Fethi Murat İlkokulu

Adres
SANAYİ MAH. 15093 SK. 60.YIL İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ 60. YIL İLKÖRETİM OKULU NO 8 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / ELAZIĞ
Vizyon
Öğrencilerimizin yarına güvenle bakabilmelerini sağlamak için, kendine ve milletine güvenen, ahlaki ve kültürel değerlerimizi koruyan, vatanı için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, bağımsız ve özgür düşünebilen, sosyal açıdan yetişmiş, yanlışla doğruyu ayırt edebilen, muhakeme yeteneği gelişmiş çağdaş gençler yetiştirmek.
Misyon
Kendine emanet edilen çocukları; toplumsal ve ailevi değerlere bağlı, cumhuriyetin tanımlanan temel ilkelerine sadık, bilgili, becerikli, özgüvenli, demokrasiyi benimseyen ve yaşayabilen,eğitimi ve öğretimi ayrılmaz bir bütün kabul eden, geçmişinden ders alan geleceğe emin adımlarla yürüyen, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkânı sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tam Öğretim
il